Ylätunniste

Hinnasto

Hinnasto

Kunnan myöntämällä päätöksellä henkilökohtainen apu on asiakkaalle täysin maksutonta. Muut palvelusetelillä tai maksusitoumuksella hankittavat palvelut voivat olla kokonaan tai osittain kunnan maksamia, jolloin asiakas maksaa erotuksen.

Yksityisesti ostettavan kotipalvelun maksaa asiakas itse. Asiakkaan kokonaan itse maksama kotiapupalvelu on kotitalousvähennyskelpoista verotuksessa. Tuottamamme palvelut ovat alv 0 %, sillä Sosiaalisten syiden takia ostettavan palvelun arvonlisäveroprosentti on 0.

Palvelusetelillä hankittavat palvelut

Palveluseteli voi olla myönnetty joko tietylle rahasummalle, jolloin voit ostaa sillä itse valitsemaasi palvelua summan verran. Palveluseteli voidaan myös myöntää kohdennetusti tiettyyn palveluun, kuten henkilökohtaiseen apuun. Tällöin sinulla on mahdollisuus ostaa palvelua setelissä myönnetyn tietyn tuntimäärän verran. Palvelusetelin arvo voi kattaa ostetun palvelun kokonaan tai osittain, jolloin asiakkaana maksat palveluntuottajalle halutessasi omavastuuosuuden tai käytät seteliä sen arvon määrän, jolloin omavastuuosuutta asiakkaalle ei jää lainkaan.

Veteraanien kotipalvelun, lapsiperheiden kotipalvelun sekä omaishoitajien sijaispalvelun tuntihinta on 30€ (+ mahdolliset lisät). Hinta sisältää kilometrikulut.

Henkilökohtainen apu tuetulla työnantajamallilla ja palvelusetelillä on asiakkaalle aina maksutonta, jolloin asiakkaalle ei jää omavastuuosuutta.

Omalla rahalla hankittavat palvelut

Mikäli sinulle ei ole myönnetty palveluseteliä, Spesion kautta sinun on mahdollista ostaa myös yksityisesti palveluita. Näitä ovat yksityisesti ostettava henkilökohtainen apu sekä yksityisesti ostettava kotiapu. Yksityisesti ostettava apu on asiakkaan kokonaan itse maksamaa.

Yksityisesti ostettava henkilökohtainen apu

Jos palvelusi tarve vastaa henkilökohtaisen avun periaatteita ja on luonteeltaan päivittäistä, mutta sinulle ei ole myönnetty henkilökohtaisen avun päätöstä kunnastasi, sinulla on mahdollista ostaa henkilökohtaisen avun palvelua yksityisesti. Tällöin palvelu vastaa tuetun työnantajamallin palveluamme, ja asiakas toimii avustajan työnantajana meidän hoitaessa lakisääteiset velvoitteet sekä neuvonnan ja ohjauksen. Palvelun hinta on arkisin noin 20 euroa tunnilta, josta on mahdollista hakea kotitalousvähennystä verotuksessa. Arkiaikojen ulkopuolella veloitetaan erikseen lakisääteiset lisät (ilta, viikonloppu ja juhlapyhät).

Yksityisesti ostettava kotiapu

Jos palvelusi tarve on epäsäännöllistä, esimerkiksi kerran kuukaudessa tapahtuvaa, sinulla on mahdollisuus hankkia kotiapupalveluamme hintaan 30 € / tunti (+ mahdolliset lisät). Hinta sisältää kilometrikorvauksen. Voit ostaa palvelua esimerkiksi vain yhdelle kerralle, eli et sitoudu palveluun pidemmäksi aikaa. Palvelusta on mahdollista hakea kotitalousvähennystä verotuksessa.

Voit ostaa kotiapua esimerkiksi kevään mökkisiivoukseen avuksi vanhemmillesi.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!