Pirkanmaan palvelut

Vaikeavammaisten henkilöiden kotihoito

Vaikeavammaisten henkilöiden kotihoito on tarkoitettu omassa kodissa asuvalle vaikeavammaiselle henkilölle. Kotihoidolla tuemme henkilön itsenäistä kykyä toimia arjessa.

Voit saada kotihoitoa lyhytaikaisesti tai säännöllisesti. Hoitoa järjestämme kaikkina vuorokauden aikoina eli tarvittaessa myös yöaikaan. Kotihoidon käynneistä ja palveluun kuuluvista asioista sovitaan sinun kanssasi. Palvelu on sinulle maksutonta.

Palveluesimies auttaa mielellään kaikissa palveluun liittyvissä kysymyksissä.
Ota yhteyttä oman alueesi palveluesimieheen.

 

Lapsiperheiden kotipalvelu

Lapsiperheiden kotipalvelun avulla tuetaan eri elämäntilanteissa olevia perheitä ja edistetään perheiden arjessa selviytymistä keskittyen ensisijaisesti lapsen hoitoon. Kaikki työntekijämme ovat koulutettuja ammattilaisia.

Palvelu toteutetaan perheen kotona tai lähiympäristössä. Palveluun voi kuulua lapsenhoidon lisäksi kodinhoidollisia tehtäviä, kuten ruuanlaittoa, pyykinpesua, tiskaamista tai imurointia lapsen hoidon niin salliessa ja sen tukiessa perheen kokonaistilannetta.

Palvelu on tarkoitettu ennaltaehkäiseväksi palveluksi tarjoamalla vanhemmalle mahdollisuuden irtaantua hoitotehtävästä. Palvelu toteutetaan palvelupäätöksen määrittämänä ajankohtana.

Lapsiperheiden kotipalvelu on suunnattu joko yhdelle tai useammalle perheen lapselle, tämän määrittää perheelle myönnetty palvelupäätös.

Ota yhteyttä palveluesimieheen ja kysy lisätietoja. Tavoitat palveluesimiehen

  • soittamalla arkipäivisin: ma–pe kello 9–15
  • tekstiviestillä
  • sähköpostiviestillä

Ota yhteyttä oman alueesi palveluesimieheen.

 

Yksityisesti ostettava kotipalvelu tai kotisairaanhoito

Voit ostaa Spesiolta kotipalvelua tai kotisairaanhoitoa. Palvelut suunnitellaan toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä oman alueesi palveluesimieheen.