Ylätunniste

Avustajahaku

Avustajahaku

Etsimme jatkuvasti uusia avustajia asiakkaillemme ympäri Suomen. Tarjolla on kokoaikaisia ja osa-aikaisia töitä, joten työt sopivat hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin. Voit myös hakea useampaa tarjolla olevaa paikkaa samalta paikkakunnalta.

Kenelle työ sopii?

Useimmissa tehtävissä ei ole tutkintovaatimusta, sen sijaan tehtävässä ratkaisee positiivinen, reipas asenne sekä sitoutuminen avustajan työhön. Avustussuhteet ovat pääosin pitkäaikaisia, joten on tärkeää, että avustajan ja avustettavan henkilön kemiat kohtaavat. Tästä syystä lopullisen päätöksen työsuhteeseen valittavasta henkilöstä tekee aina asiakkaamme, eli henkilö, jolle avustajaa etsitään.

Mitä työ pitää sisällään?

Henkilökohtaisen avun tarkoituksena on mahdollistaa se, että vammainen henkilö voi tehdä niitä asioita, jotka vammattomille ovat mahdollisia ilman henkilökohtaista apua. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että avustaja on näkövammaisen apuna kaupassa tai vammautuneen henkilön mukana hänen lempiharrastuksessaan kalastusreissulla. Työtehtävät ja -päivät ovat siis hyvin vaihtelevia. Avustajan työn kokonaisuutta määrittelee vammaisen henkilön avun tarve.

Mistä näen avoinna olevat tehtävät ja miten haen?

Jos haluat tietää, millaista Spesiolla työskentely on, kurkkaa avustajan arkea -sivultamme spesiolaisten kokemuksia. Avoinna olevat paikkamme löydät TE-palveluiden sivuilta. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja tiedotamme, jos sinun alueellasi aukeaa sopivia työpaikkoja. Toivottavasti innostut täyttämään hakemuksen ja olet pian osa Spesiota!