Ylätunniste

Hoidolliset palvelut

Omaishoitajien sijaispalvelut

Tarjoamme tähän tarpeeseen omaishoidon sijaispalveluamme, joka mahdollistaa sinulle vapaapäivien pitämisen vaivattomasti.

Me Spesiolla haluamme tarjota myös omaishoitajille mahdollisuuksia parempaan ja sujuvampaan arkeen. Omaishoitajilla on oikeus kolmeen lakisääteiseen vapaapäivään kuukaudessa. Omaisen ei tarvitse lähteä laitoshoitoon vapaidesi ajaksi, vaan sijaisemme tulee luoksenne. Omaishoitajien sijaispalvelun avulla pääset viettämään vapaitasi, eikä omaishoidettavan tarvitse huolehtia rutiinien muuttumisesta. Palvelumme on tarkoitettu ensisijaisesti lyhytaikaiseen sijaistarpeeseen.

Palvelun hinta

Omaishoitajien sijaispalvelua voi ostaa Spesiolta palvelusetelillä tai yksityisesti. Palveluseteli voi olla myönnetty joko tietylle rahasummalle, jolloin voit ostaa sillä itse valitsemaasi palvelua summan verran. Palveluseteli voidaan myös myöntää kohdennetusti tiettyyn palveluun. Tällöin sinulla on mahdollisuus ostaa palvelua setelissä myönnetyn tietyn tuntimäärän verran. Palvelusetelin arvo voi kattaa ostetun palvelun kokonaan tai osittain, jolloin asiakkaana maksat palveluntuottajalle halutessasi omavastuuosuuden tai käytät seteliä sen arvon määrän, jolloin omavastuuosuutta asiakkaalle ei jää lainkaan.

Omaishoitajien sijaispalvelun tuntihinta on 31,50€ (+ mahdolliset lisät). Hinta sisältää kilometrikulut.