Ylätunniste

Veteraanien kotipalvelut

Veteraaneille tarkoitettu kotipalvelumme voi sisältää apua esimerkiksi kylvetykseen, siivoukseen, vaatehuoltoon tai saattamiseen. Tarpeidesi mukaan voimme myös avustaa vaikka pihatöissä tai polttopuiden pilkkomisessa. Ikäihmisille, jotka eivät ole veteraaneja, voimme tarjota yksityisesti ostettavia kotipalveluita.

Veteraanien on mahdollista saada palvelua myös palvelusetelillä, jolloin palvelu on sinulle maksutonta. Tietoa palvelusetelistä saat omasta kunnastasi.

Palvelun hinta

Veteraanien kotipalvelua voi ostaa Spesiolta palvelusetelillä tai yksityisesti. Palveluseteli voi olla myönnetty joko tietylle rahasummalle, jolloin voit ostaa sillä itse valitsemaasi palvelua summan verran. Palveluseteli voidaan myös myöntää kohdennetusti tiettyyn palveluun. Tällöin sinulla on mahdollisuus ostaa palvelua setelissä myönnetyn tietyn tuntimäärän verran. Palvelusetelin arvo voi kattaa ostetun palvelun kokonaan tai osittain, jolloin asiakkaana maksat palveluntuottajalle halutessasi omavastuuosuuden tai käytät seteliä sen arvon määrän, jolloin omavastuuosuutta asiakkaalle ei jää lainkaan.

Veteraanien kotipalvelun tuntihinta on 31,50€ (+ mahdolliset lisät). Hinta sisältää kilometrikulut.