Ylätunniste

Spesio

Spesio

Tarinamme

Olemme osa Honkalampi-säätiötä, joka on kotimainen, valtakunnallinen sosiaali- ja hyvinvointipalveluiden tuottaja. Toimintamallimme ja kokemuksemme henkilökohtaisen avun kehittämisessä ja järjestämisessä ovat ainutlaatuisia Suomessa. Tänä päivänä Spesion kautta työskentelee 700 työntekijää. Olemme monimuotoinen yritys, jonka toiminta on edelleen avustajakeskusmaista. Tarinamme alkoi Honkalampi-säätiön avustajakeskuksena, ja toimintaperiaatteemme on edelleen samoja kuin alussa.

Juuremme ja arvomme ovat aina olleet Honkalammen ihmisläheisessä kehittäjätyössä.

Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus rakentaa arjestaan oman näköistä. Meille ensiarvoista on asiakkaidemme itsemääräämisoikeus ja valinnanvapaus. Erityisen tärkeää on myös tehdä asiat lakien ja asetusten mukaan: ja teemme ne aina pykälää paremmin! Työskentelemme myös tiiviisti eri tahojen kanssa, jotka edistävät vammaisten ihmisten asemaa ja oikeuksia.

Meidän kanssamme asioidessasi saat henkilökohtaista palvelua kaikkiin elämäntilanteisiin. Tuomme apua arjen hetkiin, jotta jokainen meistä voi toteuttaa askareitaan ja pieniä unelmiaan vammoista tai sairauksista huolimatta.

Sydäntämme lähellä ovat asiakkaidemme ja työntekijöidemme oikeudet ja mahdollisuus hyvään avustajasuhteeseen.

1999

Toimintamme alkaa Honkalammen ESE-keskuksessa

2001

alkaen toimimme nimellä Honkalampi-säätiön avustajakeskus.

2013

Honkalampi-säätiöt yhtiöittämisen jälkeen vuodesta 2013 alkaen virallinen nimemme on HLS-avustajapalvelut Oy Spesio. Asiakkaillemme olemme tutusti ja tiiviisti Spesio.