Ylätunniste

Spesio kumppanina

Spesio kumppanina

Kunnille

Spesio on tehnyt jo pitkään yhteistyötä eri kuntien kanssa ympäri Suomea. Täältä näet toimipisteemme sekä kunnat, joissa olemme tällä hetkellä listattuna palveluntuottajina. Toimintamme on aina pohjautunut laadukkaaseen ja oikea-aikaiseen palveluun.

Laatumme tarkoittaa kokonaisvaltaista koppia palveluista, asiakkaista ja työntekijöistä.

Päiväkotitoiminta

Voimme toimia yhteistyössä kuntien sivistystoimen kanssa, mikäli tarvitsette ammattitaitoista avustajaa päiväkotiryhmiin, joissa on erityistarpeinen lapsi. Kouluissa näille oppilaille on saatavilla koulunkäyntiavustaja, mutta päiväkodeissa he ovat yleensä muun ryhmän mukana.

Päiväkotitoimintamme avulla yksi avustajamme on lapsen kanssa joka päivä huolehtimassa tämän erityistarpeista ja samalla päiväkodin henkilökunta pystyy huomioimaan kaikkia lapsia tasapuolisesti.

Kurssitukset

Järjestämme eri toimijoille kursseja ja koulutuspaketteja avustajatyön kehittämiseen ja toteuttamiseen. Voimme esimerkiksi pitää kunnan avustajakeskukselle kurssin, jossa käymme läpi keskeisimpiä haasteita, mitä avustajasuhteessa voi tulla esiin. Olemme myös järjestäneet seurakunnille perehdytystä ja koulutusta henkilökohtaisen avustajan työhön.

Koulutus- ja kurssituspalvelumme ovat räätälöitävissä hyvin erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota meihin yhteyttä ja voimme suunnitella sinun tarpeisiisi sopivan kurssi- tai koulutuspaketin!

Kokemus

Henkilökohtaisen avun tarjoajina olemme valtakunnallisella tasollakin pioneereja. Avustajakeskustoimintamme ja tuetun työnantajamallin mukainen toimintamme ovat olleet esimerkkinä monille muille alan toimijoille. Korkea laatuvaatimuksemme omaa työtämme kohtaan näkyy myös asiakkaidemme ja työntekijöidemme tyytyväisyydessä.

Toimintamme on läpinäkyvää ja ihmislähtöistä.

Meille on tärkeää tuottaa palvelumme niin, että asiakkaamme pysyvät tyytyväisinä ja saavat aina laadukasta ja ehdottoman luotettavaa palvelua.

Osoituksena oikeasta arvopohjastamme, olemme mukana Kynnys ry:n Henkilökohtaisen avun jaostossa ainoana yrityspohjaisena henkilökohtaisen avun toimijana.