Ylätunniste

Henkilökohtaiset avustajat

Spesion kautta työskentelee henkilökohtaisia avustajia tuetulla työnantajamallilla, palvelusetelillä toteutetun ja yksityisesti ostetun henkilökohtaisen avun parissa.

Olipa tapa mikä tahansa kauttamme työskentelevät avustajat pääsevät toteuttamaan itsenäisesti ammattitaitoaan ja saavat kokonaisvaltaisen tuen kauttamme. Henkilökohtaisilla avustajilla on apunaan nykyaikaiset sähköiset järjestelmät, joiden avulla työskentely ja yhteydenpito Spesioon on helppoa.

Kauttamme työskentelevien henkilökohtaisten avustajien hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää, sillä vain hyvinvoivat työntekijät voivat levittää hyvinvointia eteenpäin myös asiakkaillemme. Hyvinvoinnin tukemiseksi järjestämme esimerkiksi avustajailtoja Spesion kautta työsekenteleville henkilökohtaisille avustajille toiminta-alueillamme. Avustajailloissa on erilaisia teemoja ja ne oiva tapa verkostoitua muiden samalla alueella työskentelevien henkilökohtaisten avustajien kanssa.

Mikäli sinulla on kysyttävää henkilökohtaisen avustajan työstä tai tarvitset neuvoja nykyisessä työsuhteessasi, meiltä saat apua ja tukea. Ota rohkeasti yhteyttä alueestasi vastaavaan palveluesimieheen.