Ylätunniste

Sari Blom aloitti palveluesimiehenä

Sari Blom aloitti palveluesimiehenä

bty

Spesion Kuopion toimipisteessä on aloittanut palveluesimiehenä Sari Blom. Sari valmistui joulukuussa 2019 sosionomiksi (AMK). Opinnoissaan hän suuntautui sosiaalialan työn moninaisuuteen ja monikulttuurisuuteen.  Aikaisemmalta koulutukseltaan Sari on eläintenhoitaja.

Opintojensa aikana Sari oli työharjoittelussa lastensuojelussa, päihdetyössä, kehitysvammaisten palvelukodissa ja asukastupatoiminnassa. Hän myös työskenteli opintojensa ohella vastaanottokeskuksessa ensin ohjaajana ja myöhemmin sosiaaliohjaajana.

Sari kertoo odottavansa innolla uuden oppimista Spesiolla, työhön sisään pääsemistä ja asiakkaisiin tutustumista. ”Toivon hyvää yhteistyötä kaikkien osapuolten kanssa.”, Sari sanoo.

Vapaa-ajalla Sari viettää enimmäkseen aikaa perheen kanssa ja yrittää harrastaa liikuntaa eri muodoissa. Aikaa vievät myös kotona olevat lemmikit: leopardigekot ja afrikkalainen kääpiösiili.

Sarin vastuulla ovat Juvan, Leppävirran ja Rantasalmen alueet ja hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 0400-183218 ja sähköpostitse osoitteesta sari.blom@spesio.fi.

Tervetuloa Spesioon Sari!