Ylätunniste

Tuettu työnantajamalli

Tuettu työnantajamalli

Hoidamme lakisääteiset velvollisuudet, rekrytoinnin ja palkanmaksun
Neuvomme ja ohjaamme
Sinä toimit työnantajana ja päätät työajat ja tehtävät sekä valitset avustajan
Palvelu on sinulle maksutonta kunnan maksusitoumuksella.

Olemme yksi ensimmäisistä toimijoista henkilökohtaisen avun alalla, joten tunnemme käytännöt ja toimintamallit perinpohjaisesti. Palvelumme perustuu henkilökohtaisen avun ideologiaan: itsenäisyyteen, yhdenvertaisuuteen ja valinnanvapauteen. Olemme tällä hetkellä ainoa yritys, joka tuottaa henkilökohtaista apua tuetulla työnantajamallilla.

Tuettu työnantajamalli on yksi monista tavoista järjestää henkilökohtaista apua ja se on asiakkaalle maksutonta. Tuettu työnantajamallimme tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskittyä käytännön asioihin, kun me Spesiolla huolehdimme puolestasi lakisääteisistä velvoitteista. Hoidamme puolestasi esimerkiksi palkanmaksun, lakisääteiset vakuutukset ja työterveyshuollon järjestämisen. Meiltä saat apua myös sijaisen etsintään avustajasi sairaus- ja vuosilomien ajaksi. Tuetussa työnantajamallissa valitset itse avustajasi ja päätät itse myös avustajasi työajoista ja työtehtävistä.

Saat parhaat puolet henkilökohtaisen avun järjestämisestä työnantajamallilla: voit toimia itsenäisesti ja sinulla on samalla mahdollisuus ammattitaitoiseen tukeen.

Tuetussa työnantajamallissa avustaja on suoraan työsuhteessa asiakkaaseemme. Annamme ohjausta ja neuvontaa molemmille osapuolille, olipa kyse sitten työsuhteen ehdoista tai avustajan käytännön työstä. Henkilökuntamme pystyy vuosien kokemuksella opastamaan sekä työlainsäädäntöön että työehtosopimukseen liittyvissä kysymyksissä, sekä esimerkiksi arkisissa, ennakoimattomissa käytännön asioissa. Tuetussa työnantajamallissa työnjohto-oikeus on sinulla itselläsi.

Voit ottaa meihin yhteyttä missä tilanteessa tahansa ja autamme järjestämään tilanteen kaikille osapuolille mahdollisimman toimivaksi.

Nähdään pian!