Me välitämme
Apua elämän eri tilanteisiin

- jo vuodesta 2001 

hanska-käteen

Avustajapalveluita henkilökohtaisen avun, omaishoidon sekä veteraanien- ja lapsiperheiden kotipalveluun liittyen. Lisäksi monipuoliset avustajapalvelut yksityisille asiakkaille arkisten asioiden helpottamiseksi yksilöllisten tarpeiden mukaan. Esimerkiksi siivous- ja asiointiapua iäkkäille vanhemmille, kauppa- ja ruuanlaittopalvelua lapsiperheille tai pihatyöapua satunnaisiin tarpeisiin.

Palvelua voi käyttää kunnan ostamana, maksusitoumuksella, palvelusetelillä tai asiakkaan yksityisesti maksamana (laskutushinta noin 20/30 euroa, josta kotitalousvähennyksen jälkeen maksettavaksi jää noin 10/15 euroa).

Lue täältä lisää palveluistamme

Haluatko avustajaksi?

Henkilökohtainen avustaja

Etsimme jatkuvasti uusia avustajia ja avustajan sijaisia eri puolille toiminta-aluettamme. Jokaiseen tehtävään pyritään löytämään mahdollisimman sopiva tekijä riittävän läheltä työpaikkaa. Avustustehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät pääasiassa avustamista kodin askareissa ja asiointiapua päivittäisissä toimissa tai harrastuksissa. Avustajan oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan tarjolla myös muita tehtäviä esimerkiksi pihatöihin, nikkarointiin tai siivoukseen liittyen.

Klikkaa tästä hakemukseen

Spesio facebookissa