Me välitämme
Apua elämän eri tilanteisiin

- jo vuodesta 2001 

Toimimme henkilökohtaisen avun, omaishoitajien sijaispalvelun sekä veteraanien ja lapsiperheiden kotipalvelun parissa. Palvelumme ovat suunnattu arkisten asioiden helpottamiseksi henkilöille, joilla on elämäntilanteen tai vamman takia näissä erityistarpeita. Näiden lisäksi tarjoamme esimerkiksi siivous- ja asiointiapua iäkkäille, kauppa- ja ruuanlaittopalvelua lapsiperheille tai pihatyöapua satunnaisiin tarpeisiin. Tai kaikkia näitä yhdellä käynnillä asiakkaan tarpeen mukaan.

Palvelua voi käyttää kunnan ostamana, maksusitoumuksella, palvelusetelillä tai asiakkaan yksityisesti maksamana. Laskutushinta  on noin 20-30 euroa, josta kotitalousvähennyksen jälkeen maksettavaksi jää puolet.

Lue täältä lisää palveluistamme

Haluatko avustajaksi?

Etsimme jatkuvasti uusia avustajia ja avustajan sijaisia eri puolille Suomea. Avustustehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät pääasiassa avustamista kodin askareissa ja asiointiapua päivittäisissä toimissa tai harrastuksissa. Avustajan oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan tarjolla myös muita tehtäviä esimerkiksi pihatöihin, nikkarointiin tai siivoukseen liittyen. Tietyissä tehtävissä vaatimuksena on lähihoitajan tutkinto. Kaikissa tehtävissä vaatimuksena on tekemisen meininki ja hyvä asenne. 

Klikkaa tästä hakemukseen

Spesio facebookissa