Haluatko avustajaksi?

Kenelle työ sopii?

Etsimme jatkuvasti uusia avustajia ja avustajan sijaisia eri puolille toiminta-aluettamme. Jokaiseen tehtävään pyrimme löytämään mahdollisimman sopivan tekijän, jotta avustajan ja avustettavan tarpeet kohtaavat. Tarjolla olevat paikat ovat yksilöllisiä ja tehtävät vaihtelevat, useimmiten työ sisältää kodissa ja kodin ulkopuolella tehtäviä avustustehtäviä, kuten kevyitä kotiaskareita ja harrastuksissa avustamista. Avustajan osaamisen ja halukkuuden mukaan työ voi sisältää myös muita avustustehtäviä esimerkisi kodinhoitoon liittyen (siivoustehtävät, pihatyöapu tai muut keskiraskaat työtehtävät). Kannattaa siis mainita hakemuksessa, jos sinulla on jonkinlaista erikoisosaamista esimerkiksi lasten parissa työskentelyyn liittyen tai muuta työn tai vapaa-ajan kautta tullutta osaamista.

Tarjolla on toistaiseksi voimassaolevia osa-aikaisia ja kokopäiväisiä töitä, sekä lyhyempiä määräaikaisia sijaisuuksia. Työ sopii siis erilaisille ihmisille erilaisiin elämäntilanteisiin, kokoaikatyöksi tai esimerkiksi opiskeluiden oheen. Henkilökohtaisen avustajan tehtävissä ei ole koulutus- tai tarkempia osaamisvaatimuksia, joissain avustustehtävissä voi olla koulutusvaatimuksena lähihoitajan opinnot tai tutkinto. Tärkeintä työn oppimisessa ja hoitamisessa tehtävistä riippuen on oikea asenne ja avoin mieli. 

Kuinka hakea?

Mikäli olet kiinnostunut erilaisista avustajan tehtävistä, täytä oheinen avoin hakemus niin otamme sinuun yhteyttä sopivan paikan löytyessä. Hakemus säilyy tiedoissamme 3 kuukautta, jonka jälkeen voit käydä uusimassa sen. 

Työ- ja elinkeinopalveluiden sivuilta www.mol.fi näette kaikki avoimena olevat paikkamme. Jos haet tiettyä yksilöityä tehtävää, täytä työnantajan viite, jonka löydät ilmoituksen tiedot-välilehdeltä. 
 
Ps. Järjestämme Spesion kautta työskenteleville avustajille säännöllisesti palkallisia Avustajailtoja, joissa avustajat pääsevät vaihtamaan kuulumisia ja kuulevat ajankohtaista tietoa liittyen henkilökohtaisen avustajan työhön.