Ajankohtaista

 

Olemme kohta pykälää parempia

Maailma muuttuu ja me uskomme, että parempaan. Me Honkalampi-säätiö-konsernissa tahdomme olla mukana tuossa muutoksessa. Uskallamme kokeilla ja rikkoa rajoja, sillä parempi maailma syntyy vain halusta ja kyvystä muutokseen.

Lue lisää

Henkilökohtaisen avun keskustelutilaisuus Lappeenrannassa 21.2.2018

Kynnys Ry:n Assistentti.info sekä Spesio järjestävät 21.2.2018 Lappeenrannassa henkilökohtaisen avun keskustelutilaisuuden kello 13-15. Aiheena muun muassa: Mitä ottaa huomioon, jos harkitsee henkilökohtaista budjetointia? Tiedätkö riittävästi, mihin palveluihin sinulla on oikeus ja tiedostatko todellisen palvelujen tarpeesi?

Lue lisää

Oletko jo kuullut Vammaiskortista?

Meidän mielestämme erittäin hyvä juttu! Mitä mieltä sinä olet? Lyhyesti vammaiskortista: Vammaiskortti tulee käyttöön Suomessa vuonna 2018. Vammaiskortin avulla vammaiset ihmiset voidaan huomioida tulevaisuudessa paremmin: kortin tarkoitus on helpottaa vammaisia heidän liikkuessaan esimerkiksi julkisissa kulkuneuvoilla ja osallistuessaan erilaisiin liikunta- ja kulttuuritapahtumiin. Vammaiskortissa voi olla joissain tapauksissa myös A-merkintä, jonka saavat sellaiset henkilöt, joilla on usein avustaja mukanaan. Vammaiskortti on vapaaehtoinen eikä sillä saa sosiaalietuuksia. Kortin käyttöönoton yhteydessä peritään nimellinen maksu.

Lue lisää
Arkisto »